Deze hardcore artiesten staan tot nu toe op de DEDIQATED line-up

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Zojuist heeft Q-dance het tweede gedeelte van de DEDIQATED line-up bekendgemaakt. De organisatie zal op 8 februari haar 20ste verjaardag vieren in het GelreDome en maakt de line-up hiervoor in maar liefst zes verschillende etappes bekend. Met onder andere concepten als Millennium Hardcore Mayhem en Early Rave Rebels, zullen hier ook flink wat hardcore artiesten aanwezig zijn. 

Tijdens DEDIQATED zal Q-dance een ode brengen aan de afgelopen 20 jaar van hard dance muziek. Nu de organisatie langzamerhand de line-up bekend aan het maken is, zijn hier al aardig wat hardcore artiesten op te zien. Tussen de DJ’s die The Early Rave Rebels vormen, is echter ook een opvallende naam te zien: The Stunned Guys – die eerder dit jaar nog aankondigde een punt achter zijn carrière te zetten na dit jaar – zal voor DEDIQATED dus toch een uitzondering maken. Bekijk hieronder welke hardcore artiesten tot nu toe op de line-up voor DEDIQATED | 20 years of Q-dance staan.

Deze artiesten staan tot nu toe op de DEDIQATED line-up:

Millennium Hardcore Mayhem:
Endymion
Promo
Art of Fighters
Evil Activities
Noize Surpressor
Nosferatu

Early Rave Rebels:
The Stunned Guys
Buzz Fuzz
Franky Jones
Neophyte
The Darkraver
Gizmo

Future Heroes:
Frequencerz
Sefa
Sub Zero Project
Warface
D-Sturb
Rebelion

The Qlubtempo parade:
DJ Luna
Dana
A*S*Y*S
Pavo
Pila

Praise the Reverze Bass:
Technoboy
Tuneboy
DJ Isaac

DEDIQATED  | 20 years of Q-dance: “The list is getting longer”

Nu deel 2/6 van de DEDIQATED | 20 years of Q-dance line-up bekend is gemaakt, begint deze al aardig vorm te krijgen. De 20ste verjaardag van Q-dance zal op 8 februari gevierd worden in het GelreDome en tickets zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto van Facebook-pagina Q-dance

Reageren