Met deze hardcore feesten kun je kerst pas echt goed vieren

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De Kerstdagen kun je eigenlijk niet beter vieren dan met een flinke dosis hardcore. Wij hebben hierom een duidelijk overzicht voor je gemaakt van waar jij je kerst het hardst kunt vieren.

1. Shellshock – Sonic Warfare

Shellshock is een gloednieuw evenement dat voor de eerste editie groots heeft uitgepakt: zo bestaat de line-up uit verschillende battles tussen artiesten als Dr. Peacock vs. Sefa, Miss K8 vs. Deadly Guns en Partyraiser vs. Destructive Tendencies vs. F. NøIzE. Dit is echter pas het tipje van de sluier, voor de volledige line-up en battles kun je de video hieronder bekijken. Shellshock vindt plaats op Tweede Kerstdag in de Evenementenhal Gorinchem en kaartjes voor het feest met deze mega line-up kosten maar €32,50.

2. My Tempo is Uptempo Christmas

Greazy Puzzy Fuckerz, Sjammienators, Spitnoise en Lady Dammage zijn enkele van de artiesten die je uptempo door de speakers zal horen knallen tijdens My Tempo is Uptempo Christmas. Met twee stages ben je als uptempo-liefhebber op Kerstavond goed op je plek in Club Rodenburg, Beesd.

3. Army of Hardcore · 10 Years on X-Mas

Army Of Hardcore heeft welgeteld 7 stages voor verschillende stijlen en labels: zo vindt je zowel hardcore, early hardcore, millenium hardcore, frenchcore en terror op dit evenement. De organisatie heeft dan ook met ruim 70 acts écht voor ieder wat wils. Het evenement vindt op Eerste Kerstdag plaats, in de Turbinenhalle bij onze buren in Duitsland.

4. Back2school

Een welbekend begrip in de hardcore is back2school. b2s organiseert iedere Kerstavond een ‘X-Mas edition’ van het back2school concept, waar de lekkerste oldschool in de Maassilo in Rotterdam gedraaid wordt. Als de namen Buzz Fuzz, Panic, Promo en MD&A jou kriebels geven ben je hier aan het juiste adres.

5. We Are Hardstyle

Laat je niet afschrikken door het woord ‘hardstyle’, want ook op dit feest staan een aantal keiharde namen als Angerfist en Partyraiser. We Are Hardstyle vindt plaats op Tweede Kerstdag in de Rusheuvel in Oss, waardoor je de feestdagen hier goed kan afsluiten.

Keuze zat voor de hardcore-liefhebber, dus! Voor meer informatie over alle feesten en de volledige line-ups kun je de officiële websites van de evenementen opzoeken.

Omslagfoto via Facebook-pagina back2school

Reageren