Hardcore krijgt een grote rol op Q-BASE vervanger IMPAQT

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Q-dance heeft meer bekendgemaakt over de opvolger van Q-BASE: IMPAQT. Dit jaar vinden er een aantal grote veranderingen plaats, zo maakt hardcore een groter deel uit van het festival en komt de organisatie met een première van een nieuwe show. “Brace yourself for IMPAQT!”

Op de allereerste editie van IMPAQT zullen er drie genres zijn, waarvan hardcore er één is. Elke stijl krijgt zijn eigen gebied op het festival, territory, waar twee stages bij horen. Een groot deel van het nieuwe evenement wordt hierdoor vertegenwoordigd door hardcore-acts. Mark Rietveld van Q-dance vertelt dat de organisatie blij is om eindelijk al het nieuws over dit festival te delen. “De line-up, stages, shows van het hoogste niveau en natuurlijk de locatie zorgen voor het gevoel van thuiskomen.”

Q-dance heeft dit jaar ook een hele nieuwe ervaring in petto voor de bezoekers van IMPAQT, want het introduceert ‘The Titan Showcase’. Dit is een speciale live-performance van één van de populairste acts uit de hardere stijlen-scene. Hier zijn speciale tickets voor te koop en met deze kaarten heb je toestemming om het festivalterrein al om 12:00 te betreden in plaats van 14:00. Zo maak je dus kans om bij deze nieuwe Q-dance beleving te zijn samen met een selecte groep liefhebbers.

Grote rol op IMPAQT weggelegd voor hardcore

IMPAQT vindt plaats op 7 september bij Airport Weeze in Duitsland van 14:00 tot 02:00. Op 25 mei start de verkoop van de Early Bird- en Titan-Tickets. Ga voor meer informatie of tickets van dit nieuwe festival naar de officiële website van Q-dance.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-BASE

Reageren