Hardcore in Man bijt hond: “Gabbers zijn mensen met een heel puur hart”

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Deze week maakte de gabber weer een verschijning in Man bijt hond. Anna houdt namelijk ontzettend veel van hardcore, en gaf de programma-makers een kijkje in haar garderobe én muzikale collectie.

LEES OOK: Gabbers praten met Ali B over vooroordelen: “Wij zijn geen amuzikale mensen”

In de aflevering van Man bijt hond laat Anna eerst haar welgeliefde aussies zien, waarna ze ook haar platenspeler aan het werk zet. “Als ik dit hoor op een feest word ik helemaal gek. Dit is gewoon echt de shit, dit is mijn leven.” Anna vervolgt met vertellen dat ze vroeger het gevoel had er niet bij te horen, omdat ze anders dan de rest was. Sinds ze hardcore ontdekte, is dit compleet veranderd.

“Nu voel ik me geen buitenbeentje meer. Er is zo’n ontzettend leuke community in de gabberscene. Ik heb daar echt mijn beste vrienden gemaakt. Het zijn mensen met een puur hart, hele mooie mensen allemaal. En misschien zijn het inderdaad wel allemaal buitenbeentjes die een plek zoeken, en zo’n aparte muzieksmaak hebben, en dat ze juíst daarom helemaal op hun plek zijn.”

“Gabber is echt mijn leven”

Bekijk het volledige gabber fragment van Anna hieronder. Voor de hele aflevering van Man bijt hond kun je naar de website van SBS6 gaan.

Omslagfoto via Facebook-pagina Shownieuws

Reageren