Hardcore4life pakt groots uit voor 20-jarig jubileum in Ahoy: “Two decades of hardcore legacy”

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Hardcore4life is al 20 jaar een welbekend begrip binnen de scene. Voor het 20-jarig jubileum van dit iconische hardcore concept zal B2S dan ook alles uit de kast halen, en op 29 februari één van de meest legendarische hardcore locaties overnemen met twee decennia aan de dikste en hardste sound. 

Waar Hardcore4life de afgelopen jaren haar basis in de Rotterdamse Maassilo vond, vraagt het 20-jarig jubileum natuurlijk om een grotere aanpak. Om eer te doen aan de Hardcore legacy verhuist B2S dan ook éénmalig naar het immense Ahoy Rotterdam, een arena waar de pioniers van toen en nu zich zullen verenigen voor een ode aan 20 jaar Hardcore4life.

Dit is de Hardcore4life 2020 line-up:

Angerfist
Catscan
Deadly Guns
Endymion
Mad Dog
N-Vitral
Noize Suppressor
Nosferatu
Panic
Partyraiser
Paul Elstak
Promo
Sefa
Spitnoise
The Viper
Hosted by Alee & Diesel

“We will honor the past, present and future of our beloved sound”

Van Angerfist tot Promo en van Sefa tot Catscan: op 29 februari zal je in Ahoy meegenomen worden op een muzikale reis door de geschiedenis van hardcore. Wil jij ook deel uit maken van deze ultieme ode aan Hardcore4life? De kaartverkoop start deze 4 december om 20:00 via www.b2s.nl, waar je ook meer info kunt terugvinden.

De Ahoy heeft zijn strepen als hardcore tempel al ruimschoots verdiend (Snakepit 2018)

 

Omslagfoto via officiële website B2S

Reacties

 • Jorrit Deneer 07 januari 2020 - 14:32

  Vond de vorige jaren echt geweldig, mooie prijs, super locatie en prachtige line-up. Dit jaar vind ik het qua line-up tot nu toe zeer matig en dat je bijna het dubbele kan gaan betalen voor wat je op elk feest kan vinden, vind ik erg teleurstellend.

  Had er erg naar uitgekeken aangezien dit feest zowat het enige hardcore feest in Rotterdam is, maar denk niet dat er nog veel zal veranderen qua line-up, dus helaas mij en mijn vrienden niet te vinden hier…
  Voornaamste reden matige line-up voor bijna de dubbele prijs van vorig jaar..

  (5)
  Quote
 • Jah,,,,, 09 januari 2020 - 18:35

  Same old same old….een jubileum niet waardig zo..

  (3)
  Quote

Reageren