Het Harmony of Hardcore 2019 anthem van Ophidian is nu te beluisteren

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

De organisatie van Harmony of Hardcore maakte even geleden bekend dat niemand minder dan Ophidian verantwoordelijk is voor het anthem dit jaar. En met nog maar een paar weken te gaan, is ‘Bring on The Orchestra’ nu dan ook eindelijk te beluisteren.  

LEES OOK: Harmony of Hardcore 2019 line-up grootser dan ooit 

Veel hardcore liefhebbers kijken er al maanden naar uit, Harmony of Hardcore. Tienduizenden gabbers houden de zaterdag voor Pinksteren vrij om los te kunnen gaan bij 10 verschillende area’s met artiesten als PartyraiserSefa en Drokz. Met nog minder dan één maand te gaan, heeft Harmony of Hardcore aangekondigd dat niemand minder dan Ophidian het anthem gaat maken. Check deze in de preview onderaan het artikel. Voorgaande edities waren artiesten als Destructive Tendencies en Nosferatu hier al verantwoordelijk voor.

Ophidian maakt anthem voor Harmony of Hardcore 2019

‘The Orchestra of The Ultimate Hardcore Feeling’ vindt plaats op zaterdag 8 juni 2019 in Erp. Voor tickets en meer informatie ga je naar de officiële site van het evenement.

UPDATE 20/05:

Het Harmony of Hardcore 2019 anthem is vandaag dan eindelijk online verschenen. Ophidian laat weten erg blij te zijn met het resultaat en kijkt dan ook al uit naar het festival: “Almost time for Harmony of Hardcore. Bring on the festival season!” Check de preview van het volledige anthem door Ophidian hieronder.

Omslagfoto via Facebook-pagina Harmony of Hardcore

Reageren