Harmony of Hardcore onthult Spitnoise als anthemmaker voor 15-jarig bestaan

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Hoewel de jubileumeditie van Harmony of Hardcore dit jaar niet kan plaatsvinden, heeft de organisatie zojuist toch de anthemmaker alvast bekendgemaakt – om iedereen een beetje op te vrolijken. Niemand minder dan Spitnoise zal volgend jaar het 15-jarig bestaan van HOH eren met zijn allereerste festivalanthem!

LEES OOK: Alle evenementen tot 1 juni afgelast in Nederland door coronavirus

Spitnoise is al vanaf 2014 jaarlijks op het grote Harmony of Hardcore festival te vinden. Voor het 15-jarig bestaan van het evenement zou Spitnoise zijn debuut op de mainstage maken. Hoewel dit nu een jaartje later zal plaatsvinden, is vandaag dus bekendgemaakt dat Spitnoise óók nog eens het anthem zal creeëren: “Though our 2020 edition sadly has moved to 2021, we still want to present you our anthem maker to birghten up your day! Just like the festival, the anthem will be released in 2021 as well.”

“Met trots presenteren wij de anthemmaker voor ons 15-jarig jubileum: Spitnoise!”

Het 15-jarig jubileum van Harmony of Hardcore is inmiddels verplaatst naar 22 mei 2021, waarbij ook het nieuwe Spitnoise anthem volgend jaar gereleased zal worden. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over HOH kun je de socials in de gaten houden, en bekijk hieronder alvast het interview van de organisatie met Spitnoise!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Harmony of Hardcore (@hohfestival) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Harmony of Hardcore

Reageren