Harmony of Hardcore verbiedt doorverkoop: “Het was voor ons ook een risico, want we willen niemand teleurstellen”

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Dit weekend is het eindelijk tijd voor Harmony of Hardcore. Helaas komt het wel eens voor dat je door welke reden dan ook niet meer kan gaan en je ticket moet verkopen. Maar de organisatie maakt het niet mogelijk om deze online te verkopen: “Met een tweedehands ticket kunnen wij geen garantie meer bieden.”

LEES OOK: Harmony of Hardcore 2019 line-up grootser dan ooit 

Duizenden gabbers reizen ieder jaar af naar Harmony of Hardcore voor dat ultieme hardcore gevoel. Het kan altijd gebeuren dat je verhinderd bent en dat je dus je kaartje helaas moet verkopen. Par-T, de organisatie van onder andere Harmony of Hardcore, maakt de verkoop van de tickets online niet mogelijk. Alle tickets worden op TicketSwap en andere online verkooppunten ongeldig gemaakt.

De reden hiervoor is dat ze elk jaar teleurgestelde bezoekers bij de ingang hebben staan met niet werkende kaartjes via de online verkooppunten. De organisatie wil de handel tegengaan: “Het moment dat mensen gaan handelen met tickets, en het niet meer in onze handen is, raken wij de grip kwijt.” Ook andere organisatoren als Minority Events en WiSH Events zijn hier druk mee bezig.

“We geven eerlijk toe, er is op dit moment geen goede oplossing”

Par-T is samen met hun ticketprovider aan het kijken voor een oplossing. Zo zijn ze naar een systeem aan het kijken die het verkopen van tickets wel mogelijk maakt en waar ze zelf grip op hebben. De organisatie wil geen mensen teleurstellen, maar ze moeten ergens een grens trekken: “We willen hiermee een signaal geven naar de mensen die er andere bedoelingen mee hebben, zoals het kopen van veel tickets om ze door te verhandelen.” 

Harmony of Hardcore stopt doorverkoop online tickets

Er wordt dan ook altijd aangeraden kaarten te kopen via de officiële site van het evenement, maar ben er snel bij want het raakt 100% uitverkocht. Ook voor meer informatie ga je naar de link van de website.

Harmony of hardcore tickets 1

Omslagfoto via Facebook-pagina Harmony of Hardcore

Reacties

 • ronny klunder 04 juni 2019 - 20:44

  ik baal zo gruwelijk dat ik niet kan gaan, wil wel keihard gaan en door een muur lopen van narigheid, voel me zo verschrikkelijk klote, dat ik me gevoel maar heb uitgeschakeld. schakel het pas weer in na HOH, misschien dat er dan weer mee te leven valt.

  voor degenen die wel gaan…

  denk aan mij..

  (1)
  Quote
 • Rink 04 juni 2019 - 23:57

  Ik snap het wel

  (0)
  Quote
 • Nathan 05 juni 2019 - 09:43

  Bijna weekend??????

  (0)
  Quote
 • Original.oldschool.gabber 13 juni 2021 - 08:33

  Gvd ik las het net op de ticket die ik net gekocht heb op ticketswap, waardoor ik verder heb gezocht, en dit tegenkwam. Zijn er meer met dit probleem?
  Heb ticketswap klantenservice meteen een berichtje gestuurd, keep u posted.

  Quote
 • Mikey 06 juni 2019 - 22:28

  Snap t ook wel een beetje, maar last minute mensen haken af ofc, wel zonde dT ik nergens een extra ticket kan scoren, balen!!!!

  (-1)
  Quote

Reageren