Harmony of Hardcore zendt mainstage sets live uit

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Er is een oplossing voor de mensen die niet naar Harmony of Hardcore kunnen gaan, maar toch de sets van het evenement willen horen. Het festival zendt de sets van de mainstage dit jaar namelijk voor het eerst live uit en zo kun je er dus toch nog een beetje bij zijn.

LEES OOK: Harmony of Hardcore 2019 line-up grootser dan ooit

Deze zomer zijn er weer tienduizenden hardcore-liefhebbers die Harmony of Hardcore bezoeken. Dit festival is één dag eerder dan een ander evenement dat op dezelfde locatie plaatsvindt. 7th Sunday is namelijk de dag erna op hetzelfde terrein en dat event zond vorig jaar de livesets van de eigen mainstage uit.

In een interview met This Is Our House, werd bekendgemaakt dat Harmony of Hardcore dit jaar hetzelfde gaat doen. Angerfist, Sefa LIVE en Partyraiser vs Bulletproof zijn onder anderen te vinden op het hoofdpodium van het festival, dat dus live uitgezonden wordt. De organisatie is hard bezig om alles te regelen voor deze uitzending. Check de volledige lijst met namen die op deze mainstage staan onderaan dit artikel.

Eerder deze week kwam Harmony of Hardcore ook al met goed nieuws, want het anthem van het festival komt eraan. De organisatie laat namelijk op Facebook weten dat het nummer over een paar weken uit zal worden gebracht.

Harmony of Hardcore gaat sets van de mainstage live uitzenden

Het hardcore-evenement vindt plaats op zaterdag 8 juni bij Festivalterrein De Roost in Erp/Veghel. Ga voor meer informatie of tickets van het festival naar de officiële website van Harmony of Hardcore.

Dit is de Harmony of Hardcore mainstage line-up:

Angerfist
Sefa LIVE
Partyraiser vs Bulletproof
Noize Suppressor
Neophyte
Tha Playah LIVE
D-Fence
Mad Dog vs Unexist
Ophidian
Paul Elstak
Affix vs Teaser
Wreck Reality
MC Alee

Omslagfoto via Facebook-pagina Harmony of Hardcore

Reageren