Hint BKJN vs. Partyraiser op terugkeer naar de SilverDome met ‘Return to the Kingdom’?

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Beter Kom Je Niet heeft de eerste informatie voor de nieuwe BKJN vs. Partyraiser editie bekendgemaakt, dat op 7 maart 2020 zal plaatsvinden. Tijdens Frenchcore Worldwide zagen bezoekers dan ook al het eerste artwork én het thema voorbij komen: Return to the Kingdom, waarmee de organisatie mogelijk doelt op een terugkeer naar de legendarische SilverDome met BKJN vs. Partyraiser.

De laatste keer dat BKJN vs. Partyraiser plaatsvond in de SilverDome is alweer zo’n anderhalf jaar geleden, destijds met 25 Years of Partyraiser. Sindsdien is er ook geen hardcore evenement meer georganiseerd in de SilverDome omdat de gemeente hier een stokje voor had gestoken, tot vorige week: toen vond er na lange tijd dus eindelijk weer eens een BKJN-evenement plaats met Frenchcore Worldwide. Voor de aankomende editie van BKJN vs. Partyraiser lijkt de organisatie nu dus te hinten naar een terugkeer naar de SilverDome.

BKJN heeft al meerdere succesvolle evenementen georganiseerd in de SilverDome: zoals meerdere edities van BKJN vs. Partyraiser en Frenchcore Worldwide, dat vorige week dus nog plaatsvond. Verdere informatie omtrent het evenement én de line-up is er verder nog niet maar we verwachten dat dit snel zal volgen.

Zal BKJN vs. Partyraiser terugkeren naar de SilverDome?

De aankomende editie van BKJN vs. Partyraiser zal op 7 maart 2020 plaatsvinden. Met The Return to the Kingdom lijkt de organisatie dus te doelen op een terugkeer naar het SilverDome in Zoetermeer, maar of dit ook daadwerkelijk het geval zal zijn is nog even afwachten. Houd voor meer informatie over het aankomende event, de socials van BKJN en Partyraiser in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina BKJN

Reacties

Reageren