History of Hardcore brengt een ode aan de labels met tweede editie

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Op zaterdag 15 februari keert History of Hardcore terug in de North Sea Venue a.k.a. De Hemkade. Tijdens de tweede editie van dit hardcore classics-evenement zal de dikste millennium en early hardcore weer door twee verschillende zalen knallen en kunnen bezoekers zelf bepalen hoe ver ze terug in de tijd willen gaan.

Voor de tweede editie van History of Hardcore, zal de organisatie een ode brengen aan de labels die volgens hen een cruciale rol hebben gespeeld in de vorming van de hardcore historie zoals we hem nu kennen. Voor ieder label (Babyboom, BZRK, Enzyme, MOH, Mokum, Ruffneck, Third Movement en Traxtorm), zijn twee artiesten gekozen die hier veel tracks op hebben uitgebracht en zo de perfecte ode kunnen brengen. In de eerste area zal millennium hardcore te horen zijn van onder andere Art of Fighters, Promo en Re-Style. Area 2 zal volledig in het teken staan van de jaren ’90, met DJ’s als Ruffneck, Buzz Fuzz en DJ Gizmo. Bekijk hieronder de volledig line-up voor History of Hardcore.

Dit is de line-up voor History of Hardcore:

Area 1: Millennium (2000 – 2011)
Art of Fighters
D-Passion
Enzyme X
Meagashira
Promo
Re-Style
Tommyknocker
Wasted Mind

Area 2: Early (1992 – 1999)
Buzz Fuzz ft Bertocucci Feranzano ft Tony Salomonelli
Chosen Few
DJ Gizmo
Predator
Ruffneck
Tellurian
The Viper a.k.a. Black Knight

History of Hardcore 2020 – Praise the labels

Wil jij dit classic hardcore-evenement nou niet missen? De earlybird tickets kosten slechts €17,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar vanaf 25 november 2019 om 18:00 via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto van Facebook-pagina History of Hardcore

Reageren