Ibiza Goes Hard presenteert complete line-up voor ‘The Hardest Holiday of 2020’

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Dit jaar staat alweer de 9e editie van het zonnige spektakel Ibiza Goes Hard op het programma. Zojuist heeft de organisatie de volledige line-up bekendgemaakt, met meer dan 50 van de hardste artiesten die zich naar het Spaanse eiland zullen begeven. 

Ibiza Goes Hard staat bekend als ‘The Hardest Holiday’, waar je 5 dagen en nachten kan genieten van club party’s, boat party’s, water party’s en véél meer. Het is hiermee dan ook de perfecte vakantie voor menig hardcore-liefhebber, wat ook de line-up van dit jaar bewijst met grote grote namen als Partyraiser, Korsakoff, Ophidian en DRS die plaats zullen nemen achter de draaitafels. Bekijk de volledige line-up onderaan het artikel.

Op dit moment is de toekomst van festivals natuurlijk onzeker door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Wij spraken hierom met de organisator van Ibiza Goes Hard, die voor nu nog goede hoop heeft aangezien het event pas over 6 maanden zal plaatsvinden. Mócht het toch afgelast worden hoef je je volgens de organisatie geen zorgen te maken: je krijgt dan zeker weten je geld terug of kan je ticket bewaren voor de volgende editie.

“Het enige hardcore event van de Balearen, nu voor het 9e jaar”

Ibiza Goes Hard zal plaatsvinden van 17 t/m 21 september 2020 in San Antonio in Ibiza, Spanje. Club Packages en extra’s zijn nu verkrijgbaar via de officiële website van het event, waar je ook meer informatie kunt vinden. Ook zal binnenkort bekendgemaakt worden welke artiesten op welke party’s gaan draaien.

Ibiza Goes Hard 2020 line-up foto

Omslagfoto via Facebook-pagina Ibiza Goes Hard

Reageren