Alle informatie over Thunderdome 2019 bekendgemaakt

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist heeft de organisatie alle informatie over Thunderdome 2019 dan toch eindelijk bekendgemaakt. Nadat vorige week de countdown voor dit grootse nieuws over de terugkeer van het evenement startte, is net om 20:19 de datum, locatie en kaartverkoop van Thunderdome onthuld.

LEES OOK: Thunderdome start de countdown voor terugkeer in 2019

Thunderdome is dé place to be voor gabbers, en keerde in 2017 op een spectaculaire manier terug voor het 25-jarige jubileum. Gelukkig bleek dat dit niet je laatste kans was om erbij te zijn: de tweede terugkeer van Thunderdome werd vorig jaar namelijk al bekendgemaakt: “See you in 2019!” Na maandenlang wachten en teasen, kan je Thunderdome 2019 nu eindelijk in je agenda zetten!

Thunderdome 2019 keert terug in de Jaarbeurs

Thunderdome 2019 zal zaterdag 26 oktober plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. De eerste kaarten zijn voor degene die de Die Hard Day bezocht hebben, zij hebben nu een voucher met een code ontvangen. De tweede ronde begint op 27 februari voor de fans met een geregistreerde Thunderdome tattoo. De Early Raver pre-registration start vervolgens 27 maart. Wees er snel bij als je deel uit wil maken van dit ultieme hardcore evenement, want bij de afgelopen editie in 2017 waren de tickets binnen no-time uitverkocht. De volledige line-up zal binnenkort volgen!

Reageren