Insanity kondigt splinternieuw album aan: ‘Created to Destroy’

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

De mannen van Insanity maken momenteel flink wat uren in de studio, het uptempo duo werkt namelijk hard aan hun nieuwe album Created to Destroy. Daarnaast lieten ze via hun socials weten dat er behalve een album, ook nog een nieuwe EP onze kant op komt! 

De mannen lichten speciaal voor Hardcore News ook alvast een tipje van de sluier op: “Het album zal bestaan uit maar liefst 11 collabs en 7 solo tracks die je oren zullen laten klappen.” Het DJ duo staat onder contract bij Offensive Rage, “The label designed for the future by Cryogenic.” Naast een album, zal Insanity ook een solo track genaamd ‘Dance with the Devil’ uitbrengen op hun nieuwe Dance with the Devil EP. Eerder brachten ze ook al tracks uit op BKJN Music, Footworxx, Smash Records en Triple Six. Daarnaast hebben ze samengewerkt met welbekende artiesten als DRS en System Overload.

Insanity: “Dance with the Devil will soon be released on our Dance with the Devil EP”

Wanneer het nieuwe album en hun EP precies gereleased zullen worden, is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van Insanity’s album en aankomende EP, houd dan hun Instagram-account in de gaten. Insanity bracht al eerder een track uit voor hun EP samen met Psycoweapon genaamd ‘Kill You’, welke hieronder te beluisteren is.

Omslagfoto van Instagram-account Insanity

Reageren