Dit is de back2school line-up: “Terugblik op 30 jaar house in Rotterdam”

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Op kerstavond keert back2school terug met een gloednieuwe, historische editie in de Maassilo Rotterdam. Back2school is het langstlopende concept van B2S, en komt dit jaar met een zeer speciale editie: “We blikken terug op 30 jaar house in Rotterdam en gaan terug naar de roots.” Een onmisbaar stukje geschiedenis voor de echte hardcore liefhebber. 

LEES OOK: Met deze hardcore feesten kun je kerst pas echt goed vieren

Dit jaar bestaat back2school uit twee area’s: een Parkzicht- en een Energiehal area. Hiermee knalt het allerbeste uit 30 jaar house in Rotterdam op kerstavond door de Maassilo. De legendarische Energiehal werd 20 jaar geleden gesloopt: in de jaren 90 werden hier grote feesten gehouden als Megarave en A Nightmare in Rotterdam. Voor de liefhebber bekende namen uit de geschiedenis van de hardcore. Ook discotheek Parkzicht was een veel bezochte plek tijdens de opkomst van de gabbermuziek in Nederland. Tijdens back2school wordt een ode gebracht aan deze roots van ons geliefde genre. Dit zijn de legendes die jou tijdens kerstavond flink uit je dak zullen laten gaan:

Dit is de back2school line-up

Energiehal Classics
Panic
Neophyte
The Stunned Guys
Distortion
Vince
Darkraver
Ruffneck
Yves
Hosted by Alee

Parkzicht Classics
Rob
Stanton
Ricky da Dragon
Lars
Gizmo
Ludie
Hosted by Joe

Vier jij kerst met back2school?

Back2school vindt op dinsdag 24 december (kerstavond) plaats van 22:00 – 07:00 in de Maassilo in Rotterdam. Voor tickets en meer informatie ga je naar de officiële website van b2s. 

Omslagfoto van Facebook-pagina back2school

Reageren