Dit is wat er bekend is gemaakt voor Defqon.1 2019 ‘The Release’

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Q-dance heeft alles onthuld in ‘The Release’ als het gaat om Defqon.1 2019. Om niks te missen voor het evenement zal je in dit artikel alles kunnen lezen over Defqon.1.

Spotlight voor Dr. Peacock en Phuture Noize
Tijdens ‘The Release’ werd zojuist bekendgemaakt dat er tijdens The Gathering op vrijdag twee artiesten in de spotlight worden gezet. Zo zal op de BLACK Dr. Peacock worden uitgelicht en op BLUE zal dit Phuture Noize zijn.

Volledige line-up Defqon.1 2019
Kort nadat de video van ‘The Release’ was afgelopen is de volledige line-up voor Defqon.1 2019 online gezet. In de line-up zien we een aantal opvallende dingen, zo zal Wasted Mind terugkomen en heeft Tha Playah een showcase van zijn nieuwste album. Bekijk hier de line-up van Defqon 1 2019.

Wisseling van stages
Op zondag zal het iets anders zijn dan andere jaren, een aantal stages zullen namelijk verwisseld worden. De BLACK is na 5 jaar eindelijk weer buiten te vinden, dit zal op de locatie zijn van de UV. Hardcore liefhebbers zullen dus lekker kunnen losgaan in de buitenlucht.

Defqon.1 2019 anthem ‘One Tribe’
Zojuist is voor het eerst het Defqon.1 2019 anthem gespeeld. Tijdens ‘The Release’ lieten de anthemmakers Sefa, KELTEK en Phuture Noize hun anthem ‘One Tribe’ voor het eerst horen. Het is een groot anthem en bevat verschillende stijlen.

Sefa ‘The Closing Ceremony’
Dit jaar heeft niemand minder dan Sefa de eer om de main af te sluiten op zondag. Dit is de eerste keer dat een frenchcore DJ dit mag doen in de geschiedenis van Defqon.1. Het weekendfestival zal dus hard worden afgesloten.

Registratie & Kaartverkoop Defqon.1 2019

Tijdens ‘The Release’ werd uitgelegd hoe je dit jaar aan kaarten kan komen voor Defqon.1 2019. Zo kun je je vanaf nu al registreren op de officiële website van Defqon.1. Ieder jaar is het weer een hele klus om kaarten voor het grootste hardere stijlen evenement ter wereld te bemachtigen. Lees hier meer over de registratie en kaartverkoop voor Defqon.1 2019.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren