Dit is de line-up voor Angerfist – Diabolic Dice

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Zoals inmiddels al even bekend is, komt niemand minder dan Angerfist op 23 november met een nieuw solo-event. Naast het eigen evenement, staat er ook weer een gloednieuw album op ons te wachten en zojuist heeft The Man With The Mask de volledige line-up voor zijn Diabolic Dice bekendgemaakt.

LEES OOK: Angerfist kondigt nieuwe editie solo-event én album aan: Diabolic Dice

Het is zeker niet de eerste keer dat Angerfist met zowel een eigen evenement als een nieuw album komt: In 2014 lanceerde de hardcore DJ zijn vierde album tijdens The Deadfaced Dimension, waarna Raise & Revolt (2015) en Creed of Chaos (2017) volgden. Nu is het tijd voor alweer zijn zevende album: Diabolic Dice.

Angerfist heeft met een 29ste plek het afgelopen jaar, de hoogste ranking ooit behaalt in de DJ Mag Top 100 als hardcore DJ. Daarnaast was hij in 2018 verantwoordelijk voor het Masters of Hardcore anthem en was hij afgelopen jaar ook de anthem-maker voor het grootste hardcore evenement ter wereld: Dominator. Vandaag is dan eindelijk de line-up voor Diabolic Dice bekendgemaakt. Bekijk hieronder alle namen die naast de nummer één DJ zullen optreden in de AFAS Live:

Angerfist – Diabolic Dice line-up

Angerfist
Miss K8
Dr. Peacock Live
Mad Dog Live
N-Vitral Live
Deadly Guns
Denekamps Gespuis
F.Noize
D-Fence
Tha Playah Live
The Satan
Nosferatu
Andy the Core
Crucifier
Tha Watcher

“It’s time to engage in the most important game of your life”

Angerfist – Diabolic Dice vindt plaats op zaterdag 23 novemeber van 22:00 tot 07:00 in de AFAS Live. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van Art of Dance. 

Omslagfoto van Facebook-pagina Angerfist

Reacties

  • Mellow 15 oktober 2019 - 16:42

    Mooi altijd die solo-evenementen. Maar liefst 14 artiesten naast Angerfist zelf!

    (0)
    Quote

Reageren