Dit is het Nightmare 2017 anthem door Nosferatu & Neophyte

Bas van Herk
Door Bas van Herk

Met nog maar tien dagen te gaan staat Nightmare alweer bijna voor de deur. Het hardcore evenement, dat sinds 2005 al een begrip is in de scene, zal volgende week plaatsvinden in de Silverdome in Zoetermeer. Op het feest zijn twee stages te betreden, waaronder de mainstream hardcore stage en de early stage. De aankomende editie staat in het teken van Alley Of Death, waar Nosferatu en Neophyte verantwoordelijk zijn voor het Nightmare anthem.

LEES OOK: N-Vitral & Nosferatu leveren dikke collab af: ‘Manifesto’

Het anthem is dus geproduceerd door het tweetal van Neophyte Records, die op 18 november gezamenlijk op de mainstage zullen draaien. Nosferatu en Neophyte gaan al jaren mee in de scene en hebben meerdere keren op het evenement gestaan. Wie herinnert zich bijvoorbeeld nog het Nightmare anthem van Nosferatu in 2009: ‘When Angels Cry’. Een plaat die vandaag de dag nog regelmatig voorbij komt op verschillende feesten.

Het Nightmare 2017 anthem van Nosferatu & Neophyte

Ook deze keer hebben de legendes weer een harde track in elkaar gezet, met de vocale ondersteuing van MC Diesel. De toon voor Nightmare is hiermee in ieder geval alvast gezet met deze korte preview. Kaarten voor het evenement zijn hier verkrijgbaar. Voor meer info kun je terecht bij het Facebook-event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Nosferatu

Reageren