Is dit de opvolger van ‘Sound Becomes One’..?

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Een bijzondere collab met een diepe betekenis. ‘Sound Becomes One’, De samenwerking tussen uptempo hardcore pioniers Partyraiser & Destructive Tendencies, werd in 2015 uitgeroepen tot beste track van het jaar en kwam sinds de release op zo’n beetje alle grote evenementen voorbij. Goed nieuws voor de fans, want is de kans groot dat er hier binnenkort een tweede deel van zal verschijnen.

LEES OOK: ‘Partyraiser viert 25-jarig bestaan met 60 DJ’s en BKJN’

Toen de vader van Partyraiser overleed, staken hij en Destructive Tendencies de koppen bij elkaar voor een muzikaal eerbetoon. Deze track, waarvan de videoclip inmiddels de 2,1 miljoen views is gepasseerd, groeide uit tot een regelrechte hit en veel gabbers kunnen zich vandaag de dag nog plaatsen in het iconische nummer. Vandaag zijn de heren, aangevuld met de vrouwe van het stel, opnieuw de studio ingedoken om hier een vervolg aan te geven. Door middel van een poll op het Instagram-account van Partyraiser heeft 92% van het publiek massaal laten weten dat zij het eens zijn met ‘Sound Becomes Two’.

Partyraiser & Destructive Tendencies – Sound Becomes One Part 2

Op dit moment is de collab nog in de maak, dus het is nog even wachten op een voorproefje. Wanneer de track zal uitkomen is nog niet bekend, maar het zou zomaar kunnen dat het nummer voor het eerst gedraaid gaat worden op Intents Festival. Partyraiser, Destructive Tendencies en Bulletproof staan hier namelijk samen op de zaterdag in de Dynamite-area.

Reageren