Dit is waarom je BKJN 15 Years niet mag missen

Redactie
Door Redactie

Al sinds 2003 zijn zij Harder Dan De Rest. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan BKJN Events. Een organisatie die zich al vanaf het begin van haar bestaan inzet om telkens nét even een stapje harder te gaan. Met diverse succesvolle evenementen als Vive la Frenchcore, BKJN vs Partyraiser, Hardcore at Sea en het nieuwe Religion, en verschillende hostings zoals bijvoorbeeld die van Q-BASE volgende week, zijn zij al jarenlang niet meer weg te denken uit onze geliefde hardcore scene.

Op 22 september viert de organisatie haar 15-jarige jubileum, en dat is niet niks! In 15 jaar tijd hebben zij veel hardcore fans mogen verwelkomen en introduceren aan de harde sound die ons allemaal in z’n greep heeft. Met vier dikke area’s belooft het een waar spektakel te worden.

Maar, waarom moet je er nou eigenlijk bij zijn? We hebben het even voor je op een rijtje gezet:

15 jaar BKJN Events

Zoals hierboven benoemd bestaat BKJN Events maar liefst 15 jaar. Op zaterdag 22 september zullen alle bijzondere en vette herinneringen samenkomen in een gigantisch dik feest waar de kicks en tempo’s rijkelijk zullen vloeien. Bij zijn = meemaken, want een viering als dit is natuurlijk eenmalig!

Gigantische mainstage

Bij een feest van deze grootte hoort een minstens net zo grote line-up. En dat komt helemaal goed, want met namen als Dr. Peacock LIVE, Sefa LIVE, Destructive Tendencies LIVE, Partyraiser & Bulletproof en nog veel meer, zal het de hele avond gas geven voor het vaderland worden.

BETER KOM JE NIET – MAINSTAGE
– Dr. Peacock LIVE
– Sefa LIVE
– Partyraiser & Bulletproof
– Miss K8
– F. Noize vs. Andy the Core
– Destructive Tendencies LIVE
– Noize Suppressor LIVE
– €LIT€ LIVE
– Drokz vs. The Vizitor
– Unexist vs. Tieum
– Day-Mar
– Nosferatu
– Mobius & Mortis
Hosted by: MC No-ID
Hosted by: Da Mouth of Madness
Hosted by: MC RG

Sefa & Peacock & Peacock Records LIVE

Ben jij ook volledig in de ban van Dr. Peacock en zijn wonderkind Sefa? Dan kun je jouw geluk niet op, want ze staan allebei met een brute LIVE set op de mainstage. Dat beloven twee onvergetelijke momenten te worden.

Maar, dat is nog niet alles. Want daarnaast zullen ze ook nog eens op het podium verschijnen in de Vive la Frenchcore area tijdens Peacock Records LIVE!

Harder than the rest area

Voor wie het niet hard en snel genoeg kan gaan is er uiteraard de Harder Than The Rest area. Van DRS tot Vandal!sm en van Smurf tot Rob GEE. Hoe harder hoe beter en hoe gekker hoe vreemder. Alleen voor de echte dedicated die-hards!

HARDER THAN THE REST AREA
– DRS vs. MBK
– Repix – Exclusive Mash-up Set
– Chaotic Hostility
– Rob GEE
– Lunatic – Fearless Album Showcase
– Para Italia
– Omkara LIVE
– System Overload vs. Vandal!sm
– RCKNRLLL
– Chrono LIVE
– Cryogenic
– Smurf
– Hard Effectz
– Aggressive vs. Stampede

Vive la Frenchcore area

Omelette du fromage? Zegt dat je niets? Geen zorgen, tijdens een avondje Frenchcore zul je wel vaker de weg kwijt zijn. De tempo’s en beats vliegen je namelijk om je oren, waardoor je meerdere malen zult moeten bijkomen van al het heerlijke geweld. Wat dacht je van Peacock Records LIVE, maar ook The Sickest Squad, Frantic Freak en Marcus Decks?

VIVE LA FRENCHCORE
– The Sickest Squad
– Peacock Records LIVE
– Remzcore
– Hungry Beats
– Hyrule War
– Sprinky
– Frantic Freak – Early Frenchcore Set
– Mr. Ivex vs. Marcus Decks
– Crypton
– Deathroar
– Super Trash Bros LIVE

Veel live-acts

Dat BKJN Events alles uit de kast heeft getrokken blijkt wel, want er zullen maar liefst 9(!) live acts optreden tijdens BKJN 15 Years op 22 september.

– Dr. Peacock LIVE
– Sefa LIVE
– Destructive Tendencies LIVE
– Noize Suppressor LIVE
– €LIT€ LIVE
– Omkara LIVE
– Chrono LIVE
– Peacock Records LIVE
– Super Trash Bros LIVE

Sicke battles

Niet alleen zullen er veel live-acts te vinden zijn tijdens BKJN 15 Years, de organisatie heeft ook diverse b2b’s op het programma staan. Zo zal Partyraiser met zijn geliefde Bulletproof optreden, springt F.Noize het podium op met Andy the Core en gaat Drokz vlammen samen met The Vizitor.

  • Partyraiser & Bulletproof
  • F. Noize vs Andy the Core
  • Drokz vs The Vizitor
  • Unexist vs Tieum
  • DRS vs MBK
  • System Overload vs Vandal!sm
  • Mr. Ivex vs Marcus Decks
  • Aggressive vs Stampede
  • Mobius & Mortis


Back to North Sea Venue

Mensen die vaker bij events van BKJN zijn geweest, weten dat de voormalige Hemkade heilig is. Daarom zal BKJN 15 Years logischerwijs gehouden worden in deze beuktempel. Ben je minder bekend met deze locatie? North Sea Venue ligt in Zaandam, waar BKJN bijna vijftien jaar geleden al feesten organiseerde.

LEES OOK: BKJN 15 Years verhuist naar North Sea Venue op last van burgemeester Zoetermeer

Frantic Freak early set

Gaat jouw hart sneller kloppen van frenchcore en ook al een flinke tijd? Dan mag je zeker de speciale early set van Frantic Freak in de Vive la Frenchcore niet missen! Hier gaat nog lang over gesproken worden.

Repix exclusieve mash-up set

Het mash-up talent van Repix zal op de proef worden gesteld tijdens zijn speciale set in de Harder Than The Rest area. Ook dit is er eentje om zeker bij te zijn!

Benieuwd geworden? Kijk dan snel op www.bkjn.nl voor meer informatie en tickets.

Reageren