Dit is waarom je de Hardcore Classics tijdens Resonate 2019 niet wil missen

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Vorig jaar vond de allereerste editie van Resonate plaats: een uniek concept waarin de grootste artiesten hun hardcore classics tussen 2005 en 2011 weer uit de kast trokken. Na dit succesvolle debuut is er een waardig vervolg op weg naar de Autotron, en wij geven je 10 redenen waarom je dit als hardcore-liefhebber absoluut niet wil missen. 

1. Een ultieme ode aan Hardcore Classics

“All have come to honor the sounds that sparked a revolution…” Resonate representeert de ultieme ode aan hardcore classics. Hier komen de allerbeste, hardste en meest geliefde artiesten samen voor een trip down memory lane, waar het hart van de hardcore-liefhebber sneller van gaat kloppen.

2. The Return of DJ D

In 2013 besloot legende DJ D een stap terug te nemen van de hardcore scene. Na 6 jaar afwezigheid heeft hij nu besloten tijdelijk de stekker uit zijn pensioen te trekken, speciaal voor Resonate! Verwacht een set gevuld met DJ D’s classics én een speciale verrassing: “You better be there, because there might just be a little surprise during my set…?”

3. De eerste editie was zelfs 2x uitverkocht

Het debuut van Resonate in 2018 was er één voor in de boeken: nadat het evenement voor haar allereerste editie binnen 3 weken was uitverkocht, besloot de organisatie te verhuizen naar het grotere Autotron. Zelfs na deze uitbreiding verkocht Resonate voor de tweede (!) keer compleet uit, en zo was het debuut van het evenement een groot succes.

LEES OOK: Het debuut van Resonate – Hardcore Classics overtreft alle verwachtingen 

4. Indoor event met outdoor tijden

Tijdens Resonate komt het beste van twee werelden samen: het grootse aan showelementen van indoor events, met het comfortabele van outdoor tijden. Resonate 2019 – Hardcore Classics zal namelijk op 16 november van 13:30 tot 01:00 plaatsvinden, waardoor jij de brakke zondag een stuk frisser in zal gaan. Er zijn geen excuses om niet te gaan, dus!

5. De allerbeste artiesten op één podium

Voor de tweede editie van Resonate staat er opnieuw een iconische line-up klaar, compleet gevuld met hardcore pioniers uit de periode 2005-2011. Onder andere Tommyknocker, Tha Playah, Noize Suppressor & Mad Dog keren terug naar de Autotron, maar ook DJ’s als Partyraiser, Promo & Art of Fighters maken dit jaar hun debuut op Resonate.

Resonate 2019 line-up:

Art of Fighters LIVE | DJ D | Evil Activities LIVE | Endymion & Nosferatu ‘Enzyme’ | G-Town Madness | Mad Dog | Neophyte | Nitrogenetics LIVE | Noize Suppressor | Partyraiser | Promo | Tha Playah | The Viper | Tommyknocker | MC Alee | MC Syco

6. Epische live-acts die je nog kent van vroeger

Naast enkele van de meest legendarische namen binnen de hardcore scene, staan er óók nog eens een aantal epische live-acts op je te wachten tijdens de nieuwe editie van Resonate. Zo zullen niemand minder dan Evil Activities, Art of Fighters én Nitrogenetics plaatsnemen achter de draaitafels. En dat allemaal LIVE!

7. Ongekende sfeer door jong & oud

Één van de dingen die Resonate zo uniek maakt, is de ongekende sfeer die zich over de dansvloer van de Autotron verspreidt. De echte liefhebbers van de jonge en oude generatie komen hier namelijk samen voor deze ultieme ode aan de classics. Trek je tissues dus maar vast uit de kast, want met zoveel klassiekers ga je 100% een traantje wegpikken!

8. Unieke combinaties achter de draaitafels

Zoals je hierboven misschien al gespot had, staan er een aantal héle speciale DJ-combinaties gepland voor 16 november. Zo zullen tijdens Resonate hardcore helden G-Town Madness & The Viper hun krachten bundelen én zullen niemand minder dan Endymion & Nosferatu een speciale ‘Enzyme’ set draaien. Beide acts hebben al jarenlang niet meer samen gedraaid, waardoor je deze unieke sets voor Resonate ook zéker niet wil missen.

9. Autotron als de perfecte locatie

In de Autotron in Rosmalen kun je als hardcore-liefhebber meer dan goed uit de voeten. Naast dat het ontzettend goed te bereiken is, kun je hier in één grote zaal genieten van een waardige lichtshow en natuurlijk de beste classics sets die door de speakers geknald worden. Daarnaast heb je als bezoeker méér dan genoeg ruimte om je Air Max rond te schoppen.

Resonate 2019

10. Goedkope ticketprijs, dus waar voor je geld

Kaarten voor Resonate zijn nu nog verkrijgbaar, maar zorg dat je er snel bij bent! Resonate raakte vorig jaar niet voor niets twee keer uitverkocht, en dat belooft weer veel goeds voor deze editie. Inclusief servicekosten kost een ticket daarnaast maar €38,50, wat natuurlijk een hele goede deal is voor zo’n legendarische line-up, sfeer en show!

Resonate 2019 – Hardcore Classics zal op 16 november plaatsvinden in de Autotron in Rosmalen. Kaarten zijn nu nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. “They can no longer ignore us, for hardcore classics are destined to stay.”

Afbeeldingen via Facebook-pagina Resonate 

Reacties

  • Stefan 04 september 2019 - 15:15

    Vorig jaar was top. Alleen het geluid was zeer slecht..
    Hopelijk verbetering dit jaar…

    (1)
    Quote

Reageren