KARMA Outdoor opent kaartverkoop als eerste hardcore festival van 2021

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

KARMA Outdoor gaat de kaartverkoop weer opengooien, nadat we al een tijdje zonder feestjes zitten. Hiermee is het evenement het allereerste hardcore festival van het jaar en jij kunt hierbij zijn.

LEES OOK: 14 hardcore documentaires die iedere gabber wil zien

Op 10 juli staat KARMA Outdoor gepland, wat ruim anderhalve week is na de start van het garantiefonds van de overheid (vanaf 1 juli) en dit geeft gelukkig weer wat ademruimte voor evenementen. “De Nikes mogen dan eindelijk weer uit de kast om weer helemaal uit de plaat te gaan met je Gabbers die je zo lang hebt moeten missen op een feestje!”, aldus de organisatie.

Doordat er een groot deel van de kaartjes vorig jaar al verkocht zijn (maar het coronavirus helaas een streep door de edities van 2020 zette), zijn er minder tickets beschikbaar dan normaal. Alle eerder gekochte kaartjes (ook voor de editie in Veghel) blijven geldig voor de aanstaande editie. VIP-members en voucherhouders hebben via de mail een mogelijkheid gekregen om tickets aan te schaffen. “Zorg dat je op tijd bent met bestellen!”

KARMA Outdoor: het eerste hardcore festival van 2021

Tickets voor KARMA Outdoor zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 9 februari om 19:00. Ga voor kaartjes en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina KARMA House Classics

Reacties

  • Martin schram 09 februari 2021 - 18:59

    Wat is de toegang code

    Quote
  • hidden cam 06 september 2022 - 14:02

    I genuinely enjoy studying on this website, it has great articles. “Beware lest in your anxiety to avoid war you obtain a master.” by Demosthenes. Mose Hammers

    Quote

Reageren