Kijk deze vrijdag naar de ‘Thunderdome Never Dies’ Live Talk

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Afgelopen november zorgde Thunderdome Never Dies – The Full Story voor de grootste filmpremière in Utrecht ooit: in maar liefst zeven uitverkochte zalen kwamen zo’n 1800 liefhebbers de langverwachte documentaire bewonderen. Inmiddels is de DVD van de film al verkrijgbaar, en staat er deze week nóg iets speciaals op het programma. 

LEES OOK: ‘Thunderdome Never Dies’ nu verkrijgbaar op DVD

Deze vrijdag zal er namelijk een Thunderdome Never Dies Live Talk uitgezonden worden door niemand minder dan Da Mouth of Madness, die ook de voice-over van de documentaire heeft gedaan. Sietse zal eerst live gaan met de makers van de film: Vera Holland en Ted Alkemade. Hierna zal hij met Irfan van Ewijk live gaan, bekend als de mede-oprichter van ID&T. Ondertussen kun je als kijker ook vragen stellen én worden er nog prijzen verloot.

“Het zit gewoon in onze cultuur, Nederlanders willen stampen!”

De Thunderdome Never Dies Live Talk zal deze vrijdag 10 april om 20:00 te volgen zijn via het officiële Instagram account van Da Mouth of Madness. De ‘Thunderdome Never Dies’ DVD kun je bestellen via bol.com voor €14,99, of kijken op onder andere Pathé Thuis, Ziggo, KPN, iTunes en Google Play!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thunderdome never dies (@thunderdomeneverdies) op

Reageren