Lady Dammage haalt 20 uptempo artiesten in huis voor solo event

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het hing al eventjes in de lucht, maar de kogel is door de kerk. Lady Dammage krijgt namelijk een eigen evenement, waarbij de Spaanse hardcore DJ 6 uur lang met verschillende artiesten uit de scene zal gaan draaien. Hiervoor is de line-up inmiddels bekend gemaakt en hier zitten behoorlijk wat stevige namen tussen.

LEES OOK: Interview met Lady Damage over haar nieuwe album ‘Coredoom’

Op zaterdag 16 juni draait het allemaal om Paula Vigara Vives, beter bekend als Lady Dammage. Deze dame uit Barcelona heeft in korte tijd een aardige naam gekregen in de uptempo scene en kwam eind vorig jaar zelfs met haar eerste album: Coredoom. Het album is dan ook het thema voor haar solo avond, waarbij zo’n 20 artiesten aanwezig zullen zijn in twee verschillende area’s. Onder andere Partyraiser, Destructive Tendencies, Drokz en Andy The Core zullen hierbij plaatsnemen achter de draaitafels. Bekijk de volledige line-up hieronder.

Lady Dammage krijgt een eigen solo event in de Time Out

Deze zomer staat Lady Dammage dus centraal in de evenementenlocatie van Gemert. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 16 maart vanaf €20,- via de officiële website van X-Factor Events.

Omslagfoto via Facebook-pagina Lady Dammage

Dit is de Lady Dammage Coredoom XL line-up

Lady Dammage
Partyraiser
Destructive Tendencies
Drokz
Andy The Core
F. NøIzE
D-Fence
Spitnoise
Anhatema
Deadly Guns
Angernoizer
SEFA
MBK
NSD
FrenchFaces
Bazzy
Affix
MC Diesel
MC No-ID

Reageren