Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Na de release van haar album eind vorig jaar heeft Lady Dammage een nieuw hoogtepunt om naar uit te kijken. De Spaanse hardcore DJ heeft onlangs op Facebook gepost dat ze een solo avond organiseert in Nederland. “LADY DAMMAGE SOLO! NL – Playing 6h vs the best artists. Who wants the line up? 20 artists.” Twintig artiesten is zeker niet mis, maar wie ze allemaal heeft uit heeft genodigd heeft ze nog niet gezegd.

LEES OOK: Interview met Lady Damage over haar nieuwe album ‘Coredoom’

De artieste, die ook uitschieters maakt naar de uptempo, is op veel plekken te vinden. Ze is aankomende zaterdag te vinden op het Hardcore4life evenement in Rotterdam, Phoenix Festival en Harmony of Hardcore staan ook nog op de planning. Ze heeft recent nog haar nieuwe album ‘Coredoom‘ uitgebracht. Daar komt nu dus een evenement bij waarbij Lady Dammage dus in het zonnetje staat.

Lady Dammage krijgt een eigen avond met 20 artiesten

Het solo event wordt georganiseerd in samenwerking met X-Factor Events, dat eerder al zulke avonden organiseerde voor Partyraiser, F.Noize en binnenkort ook Dr. Peacock. Wanneer het Lady Dammage – Coredoom XL evenement plaatsvindt is helaas nog niet bekendgemaakt.

Omslagfoto via Facebook-pagina Lady Dammage

Reageren