Lil Texas & Deadly Guns komen met eerste collab: ‘Killing Time’

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Een zeer interessante samenwerking tussen twee unieke hardcore-producers is onderweg en sommige fans konden de track zelfs al horen: niemand minder dan Deadly Guns en Lil Texas hebben hun krachten gebundeld en hun eerste gezamenlijke track aangekondigd, genaamd ‘Killing Time’.

LEES OOK: Lil Texas is toegevoegd aan de Snakepit line-up: “En ik sluit me aan bij Most Wanted DJ Agency!”

Deze combinatie was waarschijnlijk voor de meeste fans vrij onverwacht: “Y’all want a Deadly Guns collab?”, vroeg Lil Texas al op zijn socials. Deadly Guns maakte voor de onwetende fans duidelijk dat de track zelfs al af is: “Teaming up with the crazy Texan cowboy! Have you already heard the new track of me vs. Lil Texas?” Bezoekers van Thunderdome hadden de kans al om ‘Killing Time’ te horen en de eerste reacties waren dan ook lovend: “Yes, at Thunderdome and it was nuts!”, “It’s insane!” en “What a sick track!” waren enkelen van de positieve reacties op de track.

Met deze samenwerking ontmoeten twee interessante artiesten elkaar. Deadly Guns begon zijn carrière ooit in een metal band en gebruikt hier nog steeds invloeden van in zijn huidige muziekstijl. De buitengewoonheid van Lil Texas kan al worden vermoed vanwege zijn uiterlijk en ook hij begon ooit in een ander genre. Toen hij zich verveelde door de Amerikaanse EDM-scene, begon hij iets meer dan een jaar geleden zijn hardcore-carrière: “I decided to take a risk and start making 200 BPM hardcore in my own way and it caught on!” Inmiddels heeft hij getekend bij Most Wanted DJ Agency en draait hij volgende maand op Snakepit, zijn eerste échte hardcore-evenement.

Deadly Guns over ‘Killing Time’“Honoured to team up with the Texan Cowboy”

Wanneer de track ‘Killing Time’, van Deadly Guns en Lil Texas uitkomt, is nog niet bekend. Maar fans kunnen de track dus ook al horen tijdens hun sets. Houd de socials van Deadly Guns en Lil Texas in de gaten om op de hoogte te blijven van de releasedatum en aanvullende informatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Y’ALL WANT A DEADLY GUNS COLLAB?

Een bericht gedeeld door LIL TEXAS (@liltexas) op

Omslagfoto van Facebook-pagina Lil Texas

Reageren