Lil Texas is toegevoegd aan de Snakepit line-up: “En ik sluit me aan bij Most Wanted DJ Agency!”

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Hij is geïnspireerd om een groundbreaking movement in American hardcore te starten, dus wij spraken met de ‘Western Kink Daddy’ – de man die is toegevoegd aan de Snakepit 2019 uptempo line-up. De unieke Lil Texas wist ons ook te vertellen dat hij zich vanaf nu aansluit bij het grote Most Wanted DJ Agency, én legt uit waar zijn act precies voor staat. 

LEES OOK: Dit is de Snakepit 2019 – The Need For Speed line-up

Lil Texas is een unieke artiest; een hardcore cowboy uit de Verenigde Staten. “Ik ben een Nü- Metal enthousiasteling, ik hou ontzettend veel van slechte reality TV, Paris Hilton, diamanten, horror films, hardcore, uptempo, rawstyle, en alle soorten terror. Ik denk dat ik uniek ben omdat ik doe wat ik wil, dat is mijn visie! Je kan niet vooruit gaan door te doen wat anderen al doen.” 

“Ik heb ontzettend hard gewerkt om de nieuwe ambassadeur van American Hardcore te worden”

De hardcore DJ startte zijn muzikale carrière iets meer dan een jaar geleden, nadat hij verveeld was door de Amerikaanse EDM scene. “Ik luisterde altijd al naar hardcore, en het was tijd om een andere kant op te gaan met mijn carrière en merk. Ik besloot een risico te nemen door 200 BPM hardcore op mijn eigen manier te maken, en het werkte!” Artiesten als Porter Robinson, Valentino Khan en Marshmello draaide zijn tracks, en het werd duidelijk dat hardcore voor hem was weggelegd.

“Ik heb ontzettend hard gewerkt om steeds beter te worden, en om de nieuwe ambassadeur van American Hardcore te worden.” En dit heeft in zijn voordeel gewerkt: vanaf nu gaat hij zijn “Gospel of Hardcore” over de wereld verspreiden met de steun van Most Wanted DJ Agency! Naast de grootste namen binnen de hard dance scene zal ook Lil Texas nu gerepresenteerd worden door het grootse agency.

“Verwacht een sexy 200+ BPM Texcore set op Snakepit”

Het is dus een flinke week geweest voor Lil Texas: gisteren werd aangekondigd dat hij toegevoegd is aan de Snakepit 2019 – The Need For Speed line-up. “Ik ben super hyped! Het wordt mijn allereerste echte hardcore festival, en ik vind het een eer dit te bereiken na een jaar kei hard werken.” Volgens de Amerikaanse cowboy mag je dan ook heel erg veel van zijn optreden verwachten. “Een hele sexy set van 200+ BPM hardcore en Texcore. Mijn sets zijn out of the box en ik draai heel veel edits in korte tijd.”

Volgens Lil Texas kan je vast en zeker veel van hem verwachten in de toekomst. “We gaan iedereen laten zien dat hardcore in Amerika bestaat en hard aan het groeien is. Dit is pas het begin!” Om op de hoogte te blijven van het laatste Lil Texas nieuws, kun je zijn socials in de gaten houden. Wil je de Western Kink Daddy op Snakepit zien? Koop dan je tickets hier

Afbeeldingen via Facebook-pagina Lil Texas

Reageren