Mad Dog komt met een gloednieuw album

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Bezoekers van Thunderdome konden afgelopen weekend al een aantal nieuwe, nog niet gereleasde tracks horen tijdens de set van Mad Dog op de mainstage. In een interview met Thunderdome Magazine onthulde de Italiaanse hardcore DJ dan ook dat hij volgend jaar een nieuw album uit zal brengen.

LEES OOK: Dogfight Records komt met nieuw album: ‘READY FOR WAR’

Mad Dog deelde het nieuws toen hij met het Magazine sprak over zijn Thunderdome-set. Hij vertelde dat hij zowel nieuwe tracks als ‘Come Get Some’ als oudere nummers zoals ‘Welcome Down’ draaide, Ook was er ruimte voor een aantal nog niet uitgebrachte tracks in zijn set. Deze nieuwe muziek zal deel uitmaken van een geheel nieuwe productie: “In 2020 zal ik mijn nieuwe album uitbrengen!” Na RUDENESS – Hardcore beyond rules in 2013 en Till I Die in 2017, zal hij volgend jaar dus met zijn derde solo-album komen.

De DJ zit al voor lange tijd in het vak en behoort absoluut tot één van de topartiesten binnen de hardcore scene. Hij stelt dat zijn stijl gedurende zijn 20 jaar in de muziek nooit hetzelfde is gebleven en altijd is blijven evalueren: “From slow hardcore to fast BPM and from melodies to just distortions. I want to reinvent myself in every project, the idea to sit in the studio and make the same kind of tracks over and over would drive me crazy. But, hardcore always needs energy and a sense of profundity, because our music is a serious thing and shouldn’t be ridiculed.” Om die reden kunnen zijn fans dan ook uitkijken naar zijn nieuwe productie.

Mad Dog komt met nieuw album in 2020

Wanneer het nieuwe album van Mad Dog uit zal komen is nog niet bekend, maar hij adviseert zijn fans om geduldig te wachten op verdere informatie: “Keep an eye on my or Dogfight’s socials for the news!” Check DJ Mad Dog’s of zijn label Dogfight Record’s Instagram-account om op de hoogte te blijven.

Mad Dog album 2020 thunderdome magazine interview

Omslagfoto van Facebook-pagina Syndicate

Reageren