Masters of Hardcore maakt thema bekend en dropt trailer

Mark de Rond
Door Mark de Rond

Gisteravond is het thema voor Masters of Hardcore 2019 bekendgemaakt. Masters of Hardcore – Vault of Violence zal op 30 maart plaatsvinden.

Door middel van een video op Facebook maakte Art of Dance het thema bekend voor Masters of Hardcore 2019. “They claim its sophisticated security can’t be beaten. A collective of hardened hardcore convicts will prove them wrong. Like phantoms they will strike, impossible to trace. No one has ever hit that hard” zo schreef Art of Dance bij de trailer. In de trailer zijn verschillende artiesten zoals Miss K8, N-Vitral en D-Fence te zien die zich klaarmaken voor de grootste overval ooit tijdens Masters of Hardcore – Vault of Violence.

Masters of Hardcore 2019 – Vault of Violence

Welke artiesten er allemaal zullen verschijnen tijdens MoH is nog niet bekend, al lijkt het erop dat alle artiesten die te zien zijn in de trailer van de partij zullen zijn. Het evenement zal op 30 maar plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch. De kaartverkoop voor een van de grootste indoor hardcore feesten begint aanstaande zaterdag, 1 december, om 13:00. Hotel packages zijn al beschikbaar via de website van Art of Dance.

Omslagfoto via website Art of Dance

 

Reageren