Een mijlpaal in de geschiedenis van hardcore: Masters of Hardcore viert in 2020 zijn 25-jarig bestaan

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

In 2020 is het tijd voor 25 jaar Masters of Hardcore! Voor dit jubileum trekt de organisatie alles uit de kast om van deze editie van het indoor hardcore event een waar meesterwerk te maken. Om deze mijlpaal in de geschiedenis van hardcore groots te vieren, introduceert Masters of Hardcore dit jaar een aantal feestelijke extra’s…

Zo zijn er extra ticket types met upgrades voor de bezoekers verkrijgbaar. Wat dacht je van levenslang gratis toegang tot Masters of Hardcore, voor de eerste 25 kaartkopers, een gratis VIP upgrade voor de eerste 500 kaartkopers, een gelimiteerd aantal tickets met toegang tot een exclusieve pre-party en meer? Als echte hardcore liefhebber wil je dit zeker niet missen!

Marc Out, Creative Director bij Art of Dance vertelt: “Wij streven er altijd naar om het beste en meest toonaangevende hardcore event van de wereld te zijn. In de afgelopen 25 jaar stonden wij voor, achter en hand in hand met de hardcore scene. Jaar op jaar vochten wij ononderbroken samen met een toegewijd leger artiesten en de meest loyale achterban in de wereld voor onze geliefde muziekstroming. Die ultieme dedication verdient een onovertroffen hardcore viering en iedereen binnen onze organisatie is gedreven om dit te gaan realiseren.”

Exclusieve pre-party

Masters of Hardcore opent dit jaar twee uur eerder zijn deuren voor een beperkt aantal bezoekers. Met een aantal extra ticket types heb je vanaf 20:00 uur toegang tot de exclusieve pre-party met Angerfist en Deadly Guns. Je kunt twee speciale sets verwachten van deze hardcore zwaargewichten:

Angerfist ‘Legacy’ set

Tijdens deze set neemt Angerfist je mee op een reis langs zijn allereerste hardcore tracks tot aan zijn meest recente masterpieces.

Deadly Guns presents ‘Hardcore Reloaded’

Deadly Guns neemt je mee op een ‘trip down memory lane’ met een exclusieve set. Klassieke tracks, reloaded in een nieuw jasje door deze high speed hardcore king himself.

Kom jij het 25-jarig bestaan van Masters of Hardcore vieren op 28 maart 2020 én wil jij bij de exclusieve pre-party aanwezig zijn? De volgende tickets geven je toegang:

Hotelpakketten voor Masters of Hardcore zijn nu beschikbaar. Alle andere tickettypes en buscombitickets zijn te koop vanaf 30 november 13:00 uur. Bereid jezelf voor en lees alvast alle info over de verschillende tickettypes en extra’s op 25yearsmastersofhardcore.com/nl/tickets.

Omslagfoto via Facebook-pagina Masters of Hardcore 

Reageren