Mind Compressor voegt zich bij Offensive Rage: “We’re proud to be part of this elite family”

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Offensive Rage, het label dat opgericht is voor de toekomst door Cryogenic, heeft het Italiaanse DJ duo Mind Compressor aan zich gebonden. Eerder dit jaar kwamen ze nog met een EP genaamd May God Be With You All uit en brachten ze al tracks uit op Partyraiser Recordings, RSLVD Records en Footworxx.

LEES OOK: Mind Compressor komt met nieuwe EP ‘May God Be With You All’

Via een Instagram-post liet het Italiaanse uptempo-duo weten blij te zijn met het nieuws: “We’re proud to be part of this elite family and it’s a pleasure to be in this historic hardcore brand! Ook bedanken ze via deze weg Cryogenic en System Overload voor deze kans. Onder andere artiesten als Cryogenic, LunaKorpz en Insanity releasen hun tracks bij het label en dat zal Mind Compressor nu dus ook gaan doen: “From now on, we’re ready to drop some serious bombs with continuity!” Eerder stonden de heren al op evenementen als Dominator, Footworxx en Pokke Herrie.

Mind Compressor: “From now on, we’re ready to drop some serious bombs with continuity!”

Wanneer de eerste track van Mind Compressor op Offensive Rage uitgebracht zal worden is nog niet bekend. Houd dus voor meer informatie de socials van het label en Mind Compressor in de gaten om op de hoogte te blijven.

Omslagfoto van Facebook-pagina Mind Compressor

Reageren