Mini-docu over bekende gabber Muisz: “Het gaat om liefde en samenhorigheid“

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

In ‘Je Zal Het Maar Zijn’ volgt Geraldine Kemper jonge Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Deze week kwam er een aflevering online waarin zij meegenomen wordt in het leven van Muisz van Gemert: gabber, eigenares van Speedcore Italia en model. 

LEES OOK: Dit zijn 6 van de meest legendarische gabber documentaires

De 29-jarige Muisz vertelt Geraldine in de mini-docu meer over haar bedrijf Speedcore Italia. Daarnaast bezoeken ze samen een speedcore feest waar Muisz’ vriend draait én wordt er een bijzonder en emotioneel afscheid gehouden voor een mede-gabber. De documentaire geeft een korte en bijzondere kijk in haar leven.

“Muisz is bekend in de scene. Blond haar, groene ogen en strak in haar trainingspak. Maar dan wel van het merk Australian of ‘100 procent Hardcore’, waar zij model voor staat. Naast model is ze ambassadeur van het merk. Perfect gevalletje ‘van je hobby je werk maken; dus. Ondertussen heeft Muisz zo’n 370 feesten meegemaakt en is ze nog niet van plan te stoppen.“

“Ik zou hier nooit afscheid van kunnen nemen“

De documentaire van Muisz kun je terugkijken via de officiële website van NPO3/’Je Zal Het Maar Zijn’. De gabberin gaat elke 2 weken nog naar een feestje, dus je zal haar vast nog wel een keertje tegen komen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Muisz Van Gemert

Reageren