Miss K8 staat op het punt van bevallen

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist heeft niemand minder dan Miss K8 bekendgemaakt dat ze in verwachting is van een kleine stamper. De welbekende hardcore DJ is inmiddels zelfs al 8 maanden zwanger en staat hiermee op het punt van bevallen.

Dit maakte Miss K8 bekend via een aantal zwangerschapsfoto’s op haar Instagram. Hier deelde de DJ dat ze al 33 weken zwanger is, en hiermee dus al heel dicht tegen het einde van de zwangerschap aan zit. Het wordt het eerste kindje van Miss K8, één van de meest bekende hardcore DJ’s in de wereld. Gelukkig maakte Kate al bekend dat we haar zeker niet lang hoeven te missen achter de draaitafels…

“I decided to share something very personal with you. I’m expecting a baby! There are no words to describe how happy I am right now. I’m enjoying the most magical time of my life!”

Miss K8 in verwachting van een kleine stamper

In Juli en Augustus staan namelijk alweer de eerste optredens van Miss K8 op de planning. Voor nu zal ze zich natuurlijk eerst even focussen op de komst van haar kleine stamper. Kate, van harte gefeliciteerd met dit mooie nieuws!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hardcore News (@hardcorenewsnl) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Miss K8

Reageren