N-Vitral en Radical Redemption bundelen krachten voor nieuwe collab

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De heren N-Vitral en Radical Redemption steken weer de koppen bij elkaar voor een muzikale samenwerking. Met de caption: “We’ll Bite You in the Face Like Hannibal Lecter”, lijkt er een nieuwe collab aan te komen tussen de hardcore- en raw hardstyle producer.

Verschillende foto’s verschenen gisteren op hun social media, waarop N-Vitral samen met Radical Redemption in de studio te zien is. Het is niet de eerste keer dat de twee heren samenwerken. Zo kwam nog geen jaar geleden de track ‘Hover Through Hell’ uit.

N-Vitral is zeker geen onbekende in het samenwerken met DJ’s uit verschillende (hardere) stijlen. Zo werkte hij eerder al samen met Warface voor de bekende ‘Fuck The Drum Machine’, en heeft hij ook al met Jack of Sound in de studio gezeten voor ‘Who You’re Fucking With’. Nu is het dus de beurt aan de raw hardstyle producer Radical Redemption.

N-Vitral & Radical Redemption in de studio voor nieuwe track

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe track gereleased zal worden, maar het zou kunnen dat het (net als vorig jaar) op het nieuwe album van Radical Redemption zal verschijnen: Command and Conquer. Het gepaarde release-event staat gepland voor 3 november. Radical organiseert hier dan voor het derde jaar op rij een solo-evenement, wat in het Breepark in Breda gehouden zal worden. Het Breepark, ook wel “The Radical Dome” genoemd, geeft plek aan zo’n 13.000 feestgangers en zal verschillende raw hardstyle- en hardcore artiesten uitnodigen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Art of Dance

Reageren