N-Vitral is verantwoordelijk voor Snakepit 2018 anthem

Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Het aftellen kan beginnen, het is bijna tijd voor Snakepit 2018. Art of Dance maakte bekend wie de eer heeft om de anthem van deze editie te produceren. Op de Facebook-pagina van het evenement verscheen een video waarin het lange wachten eindelijk werd beloond. BOMBS AWAY!’, het is niemand minder dan N-Vitral presents BOMBSQUAD. Check de preview hieronder.

LEES OOK: ‘Deze namen staan op de eerste editie van Snakepit in Ahoy’

Geheel in stijl met het slangenthema dat om het uptempo evenement heen hangt, moest er ook een naam voor de track komen die hierbij paste. N-Vitral verklapte de titel van de track al op zijn social media: ‘Poison Spitter’ is de naam en dat is precies wat slangen doen.

N-Vitral Presents BOMBSQUAD maakt het Snakepit 2018 anthem

In een interview met Masters of Hardcore Magazine (dat na afloop werd uitgedeeld aan de bezoekers afgelopen zaterdag) vertelde N-Vitral ons iets meer over BOMBSQUAD en zijn album dat dit jaar gaat uitkomen. “De eerste cd zal bestaan uit alleen maar nieuwe N-Vitral nummers, zowel solo tracks als collabs. De tweede cd bevat alleen maar BOMBSQUAD nummers.” Als je alvast een voorproefje wilt van dit album, zit er maar één ding op: een kaartje halen voor Snakepit.

Snakepit 2018 vindt plaats op 14 april, voor het eerst in het Ahoy Rotterdam. Tickets voor het uptempo evenement zijn verkrijgbaar via de officiële website.

Omslagfoto via Facebook-pagina Snakepit

Reageren