N-Vitral: “Elke maand komt er minimaal één albumpreview”

Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

N-Vitral, de crispy bassdrum koning, is bezig met zijn nieuwe album. Hoewel dit album pas uitkomt rond oktober/november, previewt N-Vitral elke maand op zijn minst 1 track. Dit kondigde hij aan op Facebook. Maandag staat een van deze tracks op de planning.

LEES: N-Vitral kondigt nieuw album aan voor 2018

Sinds N-Vitral in november van 2017 aankondigde met een album te komen, wacht zijn fanbase met smart op het aankomende albumgeweld. Eindelijk komen we dichter bij dit moment, want vanaf nu komt er dus elke maand zeker één preview online. Op die manier kun je je voorbereiden op de release van het volledige album. ‘Default Damager’ komt maandag online, dus bereid je voor op deze bom. Met de aankondiging van de maandelijkse previews kwam ook een nieuw artwork online. De bekende N-Vitral bom is in een nieuw jasje gestoken.

N-Vitral’s drukke periode

De afgelopen tijd was een drukke periode voor de DJ/producer. Het afsluiten van Qlimax, een anthem produceren voor Snakepit en volle zalen trekken met BOMBSQUAD: je moet het maar kunnen. Mocht je nou benieuwd zijn naar de nieuwe albumtracks, zorg dan dat je op Phoenix, Emporium of bijvoorbeeld Hard Island aanwezig bent, daar draait N-Vitral. Dat is dus de beste kans een nieuwe track te horen.

N-Vitral Artwork

(Omslag)foto via Facebook-pagina N-Vitral

Reageren