N-Vitral & Nosferatu leveren dikke collab af: ‘Manifesto’

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Maak je borst maar nat, want hardcore-legends Nosferatu en N-Vitral hebben de koppen bij elkaar gestoken voor een samenwerking. Dit leidde tot de creatie van de track ‘Manifesto’ en deze is vanaf vandaag verkrijgbaar. Check de preview hieronder.

Nosferatu behoort al jaren tot één van de bekendste hardcore-artiesten die we kennen en onderscheidt zich met goed uitgevoerde producties. Deze DJ heeft tracks achter zijn naam staan waar je ‘u’ tegen zegt, met als schoolvoorbeeld ‘Sanctity of Space’. Hoewel Nosferatu een tijdje uit de running was en in de lappenmand lag, is hij weer helemaal terug en dat bevestigd zijn nieuwe collab ‘Manifesto’ maar weer eens. Nosferatu laat weten dat hij erg blij is om met N-Vitral samen te werken: “Bad ass to work with this guy! Thumbs up!”

De status van N-Vitral is de laatste jaren ontzettend omhoog gegaan. Met zijn originele sound en producties heeft de artiest volgens velen een frisse wind door de scene laten waaien. En dat legt natuurlijk geen windeieren, want deze The Third Movement-dj draait inmiddels op alle grote podia. Onlangs werd zelf bekend dat N-Vitral mag afsluiten op Qlimax – het grootste indoor hardere stijlen-evenement ter wereld.

N-Vitral & Nosferatu bundelen krachten met ‘Manifesto’

De samenwerking ‘Manifesto’ is vandaag verschenen op Neophyte Records en verkrijgbaar op onder andere Spotify en iTunes. Klik hier voor alle beschikbare portals.

Reageren