N-Vitral presenteert Masters of Hardcore 2019 anthem: ‘Vault of Violence’

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Vorige week is bekendgemaakt dat N-Vitral verantwoordelijk is voor het Masters of Hardcore anthem voor 2019, maar nu is dan ook eindelijk het resultaat naar buiten gebracht. Hiermee voegt hij zich in het rijtje van welbekende voorgangers zoals ‘The Voice Of Mayhem’ en ‘Empire of Eternity’.

LEES OOK: Dit is de line-up van Masters of Hardcore 2019

Over iets meer dan een maand is het eindelijk zover, Masters of Hardcore 2019. Voor de eerste keer in de geschiedenis van het evenement is N-Vitral verantwoordelijk voor het anthem. Voor de track is hij samen met Sovereign King in de studio gedoken en heeft het de naam ‘Vault of Violence’ gekregen. Uiteraard verwijst deze naam naar het thema van het hardcore evenement, waarvan je het gloednieuwe anthem hieronder kunt beluisteren.

N-Vitral vertelt op Instagram er ontzettend blij mee te zijn: “Personally I think this anthem is one of the best tracks I ever made. Very proud of the end result…” Het is niet de eerste keer dat de producer verantwoordelijk is voor een anthem. Eerder maakte N-Vitral ook al het anthem voor Syndicate 2018 en met BOMBSQUAD het anthem voor Snakepit 2018 Ahoy.

N-Vitral ft. Sovereign King – Vault Of Violence (Official Masters of Hardcore 2019 anthem)

Masters of Hardcore vindt plaats op zaterdag 30 maart 2019. Voor tickets en meer informatie ga je naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Instagram-pagina N-Vitral 

Reageren