N-Vitral in ‘The Spotlight’ tijdens The Gathering van Defqon.1

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

In Defqon.1 ‘The Release’ is alle informatie over de aankomende editie van het weekend festival bekendgemaakt, waaronder de artiesten die hun eigen Spotlight op zullen krijgen. Niemand minder dan N-Vitral zal tijdens The Gathering op de BLACK in het zonnetje gezet worden door Q-dance.

LEES OOK: Defqon.1 2020 line-up – Primal Energy

Vorig jaar werd het concept van ‘The Spotlight’ voor het eerst geïntroduceerd op Defqon.1. Tijdens The Gathering werden hier twee acts in het zonnetje gezet op de BLACK en de BLUE stages. Waar vorig jaar de eer aan Dr. Peacock en Phuture Noize was gegeven, zijn dit jaar niemand minder dan N-Vitral op de BLACK en Sub Zero Project op de BLUE aan de beurt. Dit belooft natuurlijk veel goeds voor de hardcore-liefhebber!

The Spotlight: N-Vitral tijdens The Gathering

Defqon.1 2020 – Primal Energy zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 juni op het Walibi Holland terrein in Biddinghuizen. Naast ‘The Release’ startte gister ook de pre-registratie voor de nieuwe editie, waarvoor je je tot 28 februari 23:59 kan inschrijven. Hierna zal de Travel & Stay member sale plaatsvinden op 29 februari, en de ticket member sale op 7 maart. Let op: je kan geen tickets kopen als je je niet inschrijft!

Omslagfoto via Facebook-pagina N-Vitral

Reageren