Deze namen staan op de eerste editie van Snakepit in Ahoy

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na twee stijf uitverkochte avonden in Eindhoven, breidt Snakepit uit met een gloednieuwe editie. Het Klokgebouw bleek al gauw te klein te zijn voor het uptempo hardcore evenement en dus kwam de orgasatie al na de afgelopen editie met het nieuws om in april al naar een grotere locatie te trekken. Hiervoor zijn zojuist alle artiesten uit de line-up bekend gemaakt, voor het debuut van de uptempo slangenkuil in het legendarische Ahoy Rotterdam. Bekijk de volledige Snakepit 2018 line-up hieronder.

LEES OOK: “Snakepit is hemel op aarde voor uptempo liefhebbers”

Zo maakt het uptempo evenement zijn debuut in het iconische Ahoy en daarom pakken organisaties Art of Dance & b2s groots uit. In tegenstelling tot de Brabantse versie, bestaat de Rotterdamse variant uit één stage, al is deze wel stukken groter van formaat. Opvallendste namen uit de line-up zijn artiesten zoals NSD, Miss K8 en Noisekick, maar ook het langverwachte album van DRS zal hier worden gereleast met een speciale album showcase op Snakepit.

Snakepit Rotterdam pakt groots uit voor vuurdoop

Snakepit in Rotterdam zal plaatsvinden op zaterdag 14 april 2018. Ga naar de officiële website voor tickets en meer informatie.

Dit is de Snakepit 2018 line-up in Ahoy Rotterdam

Angerfist
Partyraiser
Miss K8
N-Vitral presents BOMBSQUAD
Dr. Peacock LIVE
Destructive Tendencies
Deadly Guns LIVE
D-Fence
Drokz LIVE
F.Noize
Sefa
The Sickest Squad
Andy The Core
Noisekick LIVE
DRS
Lady Dammage
NSD
Tha Watcher

Omslagfoto via Facebook-pagina Snakepit

Reageren