Neophyte presenteert baanbrekende podcast: ‘Ambassador Of Hardcore’

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Hardcore-legende Neophyte is weer helemaal terug en komt deze week al met een gloednieuwe podcast. Iedere eerste vrijdag van de maand zal de frontman van Neophyte Records spraakmakende gasten uitnodigen voor interviews en een aansluitende set.

LEES OOK: 25 jaar Neophyte: “De drive om hardcore te maken, zit in het diepste van mijn ziel”

Met een carrière van meer dan 25 jaar in de top van de hardcore heeft Neophyte meer dan genoeg te vertellen. Onkruid vergaat niet en als Ambassador of Hardcore komen er dan ook genoeg onderwerpen aan bod, zoals verhalen over vroeger, behind the scenes en dingen die je nog niet wist over hardcore.

Dit doet Neophyte natuurlijk niet alleen en zo zal er iedere maand een gast uitgenodigd worden in de studio. Niet alleen om te praten over hardcore, want het beste uit het genre zal gedraaid worden in een mix van 40 minuten. “Als Ambassador of Hardcore zal er in deze podcast geen genre overgeslagen worden. Van mainstream hardcore tot industrial, van early tot millennium: breaking boundaries.”

Alles over hardcore in Neophyte’s nieuwe podcast: Ambassador of Hardcore

De eerste gast die het spits af zal bijten is ‘een hardcore legende uit New York City USA’… Neophyte’s Ambassador of Hardcore-podcast is op vrijdag 1 oktober vanaf 20:00 te zien op YouTube en daarna te luisteren op Soundcloud.

Omslagfoto via Facebook-pagina Neophyte

Reageren