Neophyte slaat de handen ineen met Never Surrender

Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Never Surrender is een van de nieuwe namen binnen de hardcore scene. Zijn identiteit was geheim gebleven tot vlak voor Masters of Hardcore. Tijdens dat evenement draaide hij met Korsakoff op de mainstage en zij brachten ook samen de track ‘Salvation’ uit. Nu duikt de DJ weer de studio in met een andere gevestigde naam binnen de scene, namelijk niemand minder dan de grote baas van zijn nieuwe label.

LEES OOK: Never Surrender tekent bij platenlabel Neophyte Records

Onlangs heeft Never Surrender getekend bij Neophyte Records, het platenlabel van Neophyte. Na deze stap vonden beide DJ’s het een goed idee om hun krachten te bundelen voor een gezamenlijke track. Op zijn socials laat Never Surrender dit nieuws weten en hij vertelt er meteen bij dat er al een tweede studiodag ingepland staat namelijk aanstaande donderdag.

Never Surrender gaat als een speer

Niet veel DJ’s hebben al een lijstje zo graag als die van Never Surrender aan het begin van hun carrière. Namelijk samen met Korsakoff draaien op de mainstage van Masters of Hardcore en een track samen met haar uitbrengen en draaien op de Dominator mainstage. Aan dit lijstje mag Never Surrender daar nog een collab samen met Neophyte aan toevoegen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Never Surrender en Neophyte

Reageren