Neophyte telt af naar jubileum met 25 Years of Controlled Chaos

Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Neophyte viert dit jaar zijn 25e verjaardag en dat doet hij groots. Niet alleen staat hij dit jaar op de Dominator Mainstage om een jubileumset te draaien, maar afgelopen vrijdag kwam de dj met een mysterieuze aftel post op zijn socials.

LEES OOK: Bekijk nu de volledige Dominator 2018 line-up

Onder de posts werd direct gespeculeerd door fans wat de hardcore-veteraan gaat doen met het jubileum. Overal werd door de producer namelijk doorverwezen naar zijn website, waar een klok dagen aan het aftellen is. Op woensdag 9 juni zal de teller de nul bereiken en dit zal dan ook het moment zijn dat Neophyte onthult welke verrassing hierachter schuilt. De dj heeft genoeg om te vieren: als een van de grondleggers van de hardcorescene heeft hij vrijwel elk podium mogen betreden en zijn stempel op de scene is niet te ontkennen. Daarnaast heeft hij in de 25 jaar dat hij actief is in de hardcore het grote Neophyte Records opgericht, in een flink aantal live-acts gedraaid en meerdere albums uitgebracht.

Enkele dagen op de teller tot 25e jubileum Neophyte

In een paar dagen zal duidelijk worden wat er achter 25 Years Of Controlled Chaos zal schuilen. Om er zeker van te zijn als eerste te worden ingelicht, kun je je op de website van Neophyte inschrijven voor de maillijst.

Omslagfoto via Facebook-Pagina Neophyte

Reageren