Never Surrender en Furyan werken samen aan gloednieuwe collab

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

De twee hardcore DJ’s Never Surrender en Furyan duiken samen de studio in voor een nieuwe collab. Ze zijn allebei aangesloten bij Neophyte Records en dit is de eerste keer dat de artiesten de handen in één slaan voor een track.

LEES OOK: Never Surrender tekent bij Neophyte Records label 

Zowel Never Surrender als Furyan kwamen naar buiten met het nieuws dat ze met elkaar aan een nieuw nummer werken. De hardcore DJ’s maakten nog nooit samen een track, maar daar komt nu dus verandering in.

De artiesten zijn de laatste tijd goed bezig en brengen dan ook regelmatig nieuwe platen uit. Zo heeft Furyan pas geleden nog ‘Kokeen’ gereleased die al meer dan 100 duizend streams heeft op Spotify en Never Surrender’s collab met Paul Elstak ‘Beyond Your Control’ is ook al tienduizenden keren beluisterd op YouTube binnen een paar dagen.

Never Surrender en Furyan werken aan eerste collab

De mannen hebben nu alleen aangekondigd dat ze samen bezig zijn aan een track, maar wanneer deze gereleased zal worden is nog niet duidelijk. Ga naar de Facebook-pagina van Never Surrender om op de hoogte te blijven van deze samenwerking.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This track..???

Een bericht gedeeld door NEVER SURRENDER (@neversurrender.dj) op

Beeldmateriaal via Facebook-pagina’s Never Surrender en Furyan

Reageren