Never Surrender komt met zijn allereerste album: “This long time dream will finally become reality”

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Niemand minder dan hardcore DJ Never Surrender heeft groots nieuws gedeeld: volgend jaar zal hij namelijk zijn allereerste album releasen, “sick things coming up!” Wij kregen alvast een kleine sneak peek van de Neophyte Records artiest over gloednieuwe album en wat je ervan mag verwachten. 

Op zijn socials deelde Never Surrender een video waarin hij het grote nieuws bekendmaakte: “I’ve got a very special Christmas gift for you. This long time dream will finally become reality, because next year I will release my very first album. Join the rebellion and together we will rise!” Volgens de artiest zal het album zeker een paar collabs met grote namen bevatten, máár mogen we vooral solo producties verwachten. Ook zal je alleen maar nieuwe tracks op de muzikale collectie terugvinden.

Met het aankomende album wil Never Surrender de stijl waar hij voor staat laten horen, waarbij hij een verhaal vertelt dat slechts voor zijn die-hard fans weggelegd is om te begrijpen. Natuurlijk zal dit niet in de weg zitten voor nieuwe luisteraars, en zullen ook zij de krachten van Never Surrender te horen krijgen. Op zijn socials liet de DJ ook al weten dat hij druk bezig is met de album trailer, én dat hij zijn volgers zal blijven updaten: “The coming months I’d like to take you on the album journey with me!”

Never Surrender: “I’d like to take you on the album journey with me!”

Wanneer het album precies gereleased zal worden moeten we nog heel even afwachten, maar Never Surrender liet al wél weten dat hij ontzettend hard ermee aan de slag is. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het album kun je de socials van Never Surrender in de gaten houden.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

????? ??????

Ein Beitrag geteilt von NEVER SURRENDER (@neversurrender.dj) am

Omslagfoto via Facebook-pagina Never Surrender

Reageren