Never Surrender komt met videoserie ‘Behind The Music’

Mark de Rond
Door Mark de Rond

Sinds kort is Never Surrender gestart met zijn videoserie ‘Behind The Music’. In deze serie legt hij uit hoe hij tot bepaalde elementen van zijn tracks komt. In de eerste aflevering bespreekt hij zijn track ‘Rising Rebellion’.

In deze nieuwe reeks video’s wil de hardcore DJ Never Surrender zijn volgers en fans wat meer uitleg geven over de track. Hij laat zien hoe hij komt tot bepaalde elementen van de track. In deze eerste video bespreekt hij een aantal elementen van de track ‘Rising Rebellion’. “I decided to give this track a dark feeling, so that’s the reason why I chose this dark cinematic low voice”, zo legt hij onder andere uit over de track.

Never Surrender geeft meer uitleg over zijn tracks

Het is niet de eerste keer dat Ramon uitleg geeft met betrekking tot muziek, hij is namelijk ook docent bij de Music Production Academy. Tijdens de video gaat hij vooral in op het bedenken en thematiseren van de track ‘Rising Rebellion’, hij geeft dus geen les in sound design tijdens deze afleveringen. Wanneer de volgende aflevering komt van ‘Behind The Music’ is nog niet duidelijk.

Omslagfoto via Facebook-pagina Syndicate

Reageren