Nieuw hardcore feest ‘Religion’ maakt line-up bekend

Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Helemaal uit je plaat gaan, maar tegelijkertijd biechten, bidden en je zonden overdenken. Dat kan op 9 mei tijdens de allereerste editie van Religion – Hardcore in a church. Eerder maakte de organisatie al bekend dat The Holy Six de ceremonie zouden begeleiden. Zojuist onthulde BKJN events de identiteit van deze zonen van God. Amen, want de Religion line-up is nu bekend.

LEES OOK: ‘BKJN events geeft hardcore feest ‘Religion’ in heilige kerk voor Hemelvaart’

De zes apostelen die deze dienst zullen voorzitten, zijn bekend: Angerfist, Dr. Peacock, Sefa, DRS, System Overload en Vandal!sm zullen plaatsnemen achter de kerkelijke draaitafels. Onder begeleiding van prediker MC RG zullen zij op 9 mei de hardcore kerk op zijn grondvesten doen schudden. De dag erna is een nationale feestdag, Hemelvaart. Je bent dus een dag later ook nog vrij, hallelujah!

The Holy Church: dit is de Religion 2018 line-up

Eerder maakte BKJN ook de locatie van het heilige evenement bekend: de St. Jan Kerk in Roosendaal zal voortaan bekend staan als de hardcore kerk. Op 9 mei zullen alle gelovigen afreizen naar deze locatie om samen Hemelvaart te vieren. Kaarten voor de heilige dienst zijn verkrijgbaar via de officiële website van het evenement.

Religion 2018 line-up

Reageren