Nieuwe toevoeging op Defqon’s RED: Dr. Peacock in Concert

Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Over iets meer dan één week is het alweer tijd voor Defqon.1. Het anthem en de line-up zijn al bekend en voor de thuisblijvers is er zelfs een livestream zodat je alsnog van het hele weekend kunt meegenieten. Nu komt organisatie Q-dance wederom met een grote verrassing naar buiten.

LEES OOK: Dit is de Defqon.1 2018 line-up

Voor het eerst dit jaar is zondag omgedoopt tot Sunday Funday. Wat er zondag allemaal te doen is, kan je hier lezen. Maar de zondag line-up is ook aangepast voor deze funday. Op zaterdag draait Dr. Peacock al op de YELLOW met een early Peacock set en zondag zal hij op de RED staan als Dr. Peacock in Concert. Het is niet de eerste keer dat de dokter dit doet. Vorig jaar stond hij namelijk ook al op de line-up met zijn eigen concert.

Sunday Funday op Defqon.1

Dat zondag een Funday is blijkt maar weer. Het komt niet vaak voor dat er een hardcore set op de mainstage wordt gedraaid. De laatste keer was in 2013 toen Evil Activities en Endymion op de mainstage verschenen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Dr. Peacock

Reacties

  • Martin 28 juli 2018 - 02:36

    Beste lezer,
    Ik heb een vraag: kan iemand mij vertellen wat de volledige naam is van de zangeres, die zo geweldig zong tijdens het optreden van dr peacock , op defcon 2018???? Ik houd ook van female-frontede metal met opera-zangeressen. Ik ben nu bekend geworden met de combinatie zangeres en hardstyle. Ik ben ongelooflijke fan geworden. Please, wie helpt mij. En speelt ze ook in een andere band/ project? En peacock , ik kom snel kijken, een fan erbij!!!!!!!!

    (0)
    Quote

Reageren