Nitrogenetics maakt een comeback achter de draaitafels

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Hardcore-helden Nitrogenetics lijken weer druk bezig te zijn in de studio. Na ruim een jaar niet meer gedraaid te hebben zijn de heren nu bezig met een groots project: niets minder dan een gloednieuw anthem zal er deze zomer door de speakers geknald worden.

Nitrogenetics is een welbekende naam in de scene. Menig hardcore-liefhebber kent het duo onder andere van tracks als ‘Pledge Of Resistance’, ‘Inside Your Head‘ en ‘Melodic Art’. Vanaf oktober 2016 nam Tim echter een grote pauze van draaien, waarna hij afgelopen december weer als Nitrogenetics tijdens History of Hardcore verscheen. Nu heeft hij al weer twee nieuwe boekingen staan, waaronder het Poolse Underworld Festival waarvoor het duo het anthem zal creëren.

Nitrogenetics keert terug achter de booth met een splinternieuw anthem

Nitrogenetics zijn zeker geen onbekende in het maken van anthems. Zo creëerde Tim samen met Rick in 2010 het welbekende Dominator anthem ‘Driven by Fear’. Nu staat er dus een gloednieuw nieuw anthem op de planning voor Underworld Festival, wat 12 en 13 Juli plaats zal vinden in Polen. Hopelijk betekent dit dat we weer veel nieuwe optredens van Nitrogenetics mogen verwachten!

Working on the anthem for Underwold festival ??? #nitrogenetics

Een bericht gedeeld door Tim (@timnitrogenetics) op

Omslagfoto via Facebook-pagina NATURE ONE

Reageren