Noisekick druk bezig in de studio met “Noisekick’s grootste hits” compilatie

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Terror DJ Noisekick is op dit moment aan iets speciaals aan het werken in de studio. Via zijn socials maakte hij bekend aan verschillende compilaties te werken van “Noisekick’s grootste oldschool terror en speedcore hits.”

Noisekick produceert al sinds 1995 snoeiharde terror en sinds die tijd is hij uitgegroeid tot één van de bekendste DJ’s binnen het genre. Met zijn concept Noisekick’s Terrordrang heeft de Friesche DJ meerderen uitverkochte evenementen gehad. Ook draaide de gemaskerde artiest op flink wat grote feesten als Mysteryland, Decibel outdoor, Harmony of Hardcore en verzorgde hij afgelopen jaar voor de tweede keer op rij een hosting op Ground Zero.

“Busy with 3 compilations of Noisekick’s greatest oldschool terror en speedcore hits, 38 tracks”, liet Rudmer weten via zijn socials. Ook gaf hij door middel van een video al een klein voorproefje van wat we kunnen verwachten van zijn compilaties, zijn fans reageerde daar dan ook niets dan lovend op: “stop alsjeblieft nooit met wat je doet, best beats ever” en “jouw oldschool tracks blijven echt de shit”, zijn enkele reacties die hierop volgden.

Noisekick: “3 compilations of Noisekick’s greatest oldschool terror en speedcore hits”

Wanneer de compilaties exact uitkomen is voor nu nog onbekend, maar wel weten we dat ze snel onze kant op zullen komen. Op zaterdag 2 november is Noisekick weer te zien tijdens zijn eigen Noisekick’s Terrordrang in Tilburg. Er zijn nog tickets verkrijgbaar via de officiële website van het event.

Omslagfoto van Facebook-pagina Noisekick

Reageren